PBM 2023

Sezóna 2023 se kvapem blíží a tedy na našich webových stránkách naleznete řadu aktuálních informací (všechny odkazy na nové dokumenty jsou níže v odrážkách a najdete je i u jednotlivých tréninkových skupin a v celo oddílových informacích):

V „Členské sekci“ naleznete doplněnou termínovou listinu i s termíny přihlášek a připraveny jsou i přihlášky na jarní středeční tréninky pro dorost+.

Prosím, nejpozději do 28. února 2023 udělejte následující věci:

  • V Členské sekci by měly být vyplněny všechny vaše útraty k 12. únoru 2023.
  • V Členské sekci se přihlaste k závodu „Oddílové příspěvky + registrace 2023“ a zvolte si typ vašich oddílových příspěvků v roce 2023.
  • V Členské sekci si zkontrolujte vaše osobní údaje (Nastavení zákl. údajů), zejména číslo SI čipu, abychom jej před začátkem sezóny měli správně nastavené. Stejně tak, prosíme o případné doplnění chybějících údajů – adresa, mobil, e-mail, …
  • V Členské sekci si v části „Finance“ zkontrolujte, zda máte všechny vaše platby v pořádku a svůj účet včetně nových oddílových příspěvků prosím vynulujte, abyste na konci února měli na svém účtu 0 či přebytek.
  • V Členské sekci se přihlaste k závodu „Středeční mapové tréninky – přehled skupin“ a zvolte si svoji mapu, kterou chcete mít nachystanou pro mapové tréninky v letošním roce. V tomto závodě se jedná jen o přehled skupin. Žáci a mladší se k účasti na mapových trénincích dále nepřihlašují. Naopak dorostenci a starší se přihlašují k jednotlivým tréninkům vždy nejpozději v pondělí před středečním tréninkem.

Případné nesrovnalosti pište Zhustovi – zr@sky.cz.

Předem moc díky za včasné provedení všech potřebných kroků k úspěšnému startu do nové sezóny 2023.